Azalan sevgi tüpleri

Duygu Can 4 Ekim 2013

Biraz sevgi azalmış kalbimde, bak sende görüyorsun değil mi? Kafamın üzerinde yükselen bulutlarda, kalbimde biten duygular ve bedenimde azalan ihtiyaçların göstergesi mevcut. Herkes görsün diye kendimi, yeni versiyonum ile güncelledim. Baktım ki azalan duygularımdan herkes bi haber, şimdi göstere göstere eksiklerimi tamamlamalarını talep edeceğim herkesten.

TheSims diye bir oyundan esinlendim aslında. Onların kafalarının üzerlerinde ihtiyaç belirteçleri vardı, sana düşen görev bu ihtiyaçları zamanında tamamlamaktı. Mesela bir çift evlendikten kısa bir süre sonra bir çocuk ihtiyacı duyardı ve annenin kafasının üzerinde bir bebek resmi belirirdi, sende anlardın ki bu çift biraz öpüşmeli, sonra biraz daha, sonra biraz daha derken bir bakmışsın, yatak odalarına bir beşik yerleşivermiş olurdu. Yani bebek de geliverirdi. Tabii bu baloncuk hep kadının kafasının üzerinde belirince oyunlarda bile bilinçaltımıza dayatılan bazı şeylerin olduğu o zaman gözümden kaçsa da şimdi apaçık karşımda duruyor. Sonra çocuğun ihtiyaçları da hep kadının kafasının üzerinde belirirdi bakınız bu da bir bilinçaltı sokuntusu imiş.  !

Her ne ise. Sevgi de çok önemli bir ihtiyaç ya, hani çoğumuzun akıl edemediği, göremediği, değerinin ne kadar büyük olduğunu fark edemediği cinsten büyük bir ihtiyaç ya, insanlar sevgisiz kaldığında da biten sevgi tüpleri kafalarının üzerinde gözüksün istiyorum.

Yanlış anlamayın, sevgisiz bir insanın yakınınızda durduğunu ve sizin onu hiç de fark edemediğinizi, bir nevi kör olduğunuz ama kör derken ruhen kör olduğunu sizin gözünüze sokmam istemem. Yani birinci dereceden yakının bile evin içinde sevgisi bitmiş bir halde dolaşırken, sen ayaklarını uzatmış televizyon izliyorsun ya, birileri sana sevgi görmek istediği için laf attığında, dur şunu izliyorum diyorsun ya, bu yaptığın bencilliğin, sevdiğini nasıl da kötü bir kuyuya attığını bilmeni istiyorum.

O yüzdendir ki Tanrı’dan bugünkü talebim insanların kafalarının üzerine bir ihtiyaç baloncuğu yerleştirmesidir. Ulu orta herkesin, fazla sevgiye maruz kalmışları ve azıcık sevgi ile hayat geçirenleri bilmesini istiyorum. Bir tane saç okşamanın boşalan sevgi tüplerini ne denli hızla doldurduğunu görmenizi istiyorum. Sevişmenin sizin aklınıza gelen manada bir şey olmadığını, sevdiğiniz herkes ile sevişebileceğinizi bilmenizi istiyorum.

Hadsizliğimi mazur görünüz. Sizin kafanızın üzerinde de boşalan duyguları şu an izlemekteyim. Pek çok kişinin kırmızı sinyal veren bitmiş hisleri ile yaşama mücadelesi verdiğini görüyorum.

Eğer sende kendinde böyle bir eksiklik hissediyorsan ben sana şu an seni hiç tanımasam da sevgi gönderip kalbine azıcık mutluluk zerk etmek istiyorum.

Ve eğer sende en yakınındakilerin sevgisizliğini bile fark edemiyorsan, hemen silkelenmeni ve dağıtacağın sevgi ile senin de yeşereceğini bilmeni istiyorum.

Yorum Yapın